Cégtörténet

A BROOKVENT több mint 30 évnyi tapasztalattal rendelkezik a szellőztetés területén.  A cég úttörő volt Nagy-Britanniában az ablakba építhető légbevezetők gyártásában, majd a 80-as évek óta folyamatosan bővíti termékpalettáját, amellyel egyre több külföldi piacot hódít meg. Piacvezető a minőségi mechanikus szellőztető berendezések és ablakba építhető légbevezetők tervezésében és gyártásában. Sokéves tapasztalatának köszönhetően pontosan ismeri az Ügyfelek szükségleteit, így képes az igényeikre szabott megoldásokat kínálni.

A BROOKVENT ajánlatában találhatók

  • Ablakba építhető légbevezetők (higroszabályozású, légnyomást érzékelő, manuális, üvegbe szerelhető)

  • Falba szerelhető légbevezetők

  • Aircycle hővisszanyerős szellőztető rendszerekcsaládi házakhoz és többlakásos lakóépületekhez (központi, légcsatornás szellőztető gépek és decentralizált, egyhelyiséges szellőztetők)

  • BROOKflex rendszerelemek: flexibilis szellőztető rendszer megoldások

  • Tető- és csőventilátorok

A BROOKVENT hisz a folyamatos fejlődésben – innovatív és környezetbarát beruházásainak köszönhetően olyan megoldásokat kínál, amelyeket sikeresen alkalmaznak lakások, kereskedelmi és középületek építésénél. A BROOKVENT energiatakarékos mechanizált és ablakba építhető szellőztetőrendszeri garantálják a kényelmet a mindennapi használatban, nem mellesleg pedig egészséges életkörülményeket biztosítanak.

A cég globális jellegű tevékenységet folytat, amelynek központja Észak-Írországban van, a termékek előállítása is itt zajlik. Írországon, Nagy-Britannián és Lengyelországon kívül számos vevőnek örvend világszerte, többek között a Balti tengeri régióiból, Hollandiából, Kínából, Új-Zélandról és az USA-ból is.

A hazai piaci igényeknek eleget téve néhány éve létrehozta magyar divízióját is. A magyarországi értékesítés a lengyel leányvállalaton keresztül történik.